petak, 15. travnja 2011.

15.4.2011.,, ja nemam što reći,

Mislim, valjda jesam
Osuđeni na život u Domovini nastaloj na udruženom zločinačkom pothvatu

Petak, 15. travnja 2011. Dan je to koji će zauvijek ostati upisan u svijesti i povijesti napaćenog hrvatskog naroda. Danas moram svojoj djeci ispričati kako sve ono što sam ih dosad učio nije bila istina.

Dan je to u kojem je časni sudac Alphose Orie, oličenje europskog poštenja i pravde, hladno priopćio odluku sudskog vijeća Haškog suda hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, svim hrvatskim braniteljima i onim živim i onima kojih više nema, cijelom hrvatskom puku kako smo ustvari građani države koja je nastala u udruženom zločinačkom pothvatu.
E pa hvala ti suče Orie. Hvala ti što si nam napokon otvorio oči i poslao poruku zbog čega ne trebamo više skidati gaće i hrliti u tu vašu trulu političku tvorevinu zvanu Europska unija i njezinom veličanstvenom pravosuđu. 

Naravno da ne možemo ispuniti uvjete iz poglavlja 23, jer ako trebamo ispuniti te i takve uvjete kako bismo sudili politički, bez argumenata kao što to vi radite, onda bih rado da ih nikad ne ispunimo. Taj smo privilegij imali nekad u vrijeme bivše Jugoslavije i nije mi se baš nešto naročito svidjelo. Hvala ti što si odagnao i posljednju moju sumnju o tome trebaju li moja djeca postati Europljani ili trebaju ostati ono što su uvijek i bili, tek samo mali Hrvati. 

Živio sam i radio 18 godina u toj tvojoj Europi, kad se ukazala prva prigoda pobjegao sam doma glavom bez obzira, ali nakon pet godina valjda sam počeo zaboravljati, malo sam se smekšao. Čak sam u nekim trenucima razmišljao, pa dovraga, zašto ne!? Sad nažalost ponovo znam zašto ne! Ne i ne! 

Hvala ti što si legitimnu oslobodilačku vojno-redarstvenu operaciju kojom je oslobođen velik dio moje Domovine, proglasio zločinačkim poduhvatom. Hvala ti što si izdvojene i pojedinačne zločine kojih je bilo, pripisao svima nama, mojoj djeci, našoj djeci i njihovoj djeci, koji bi taj križ trebali nositi kroz povijest. Smjelo nema što! Kao što je smjelo bilo kad ste ti suče Orie i takvi kao ti okretali glavu kad su se događali masakri počinjeni u Vukovaru, Škabrnji... kad su razarani Zadar, Dubrovnik i mnogi hrvatski gradovi i sela... A bili ste tamo, pili ste piće s Mladićem i ostalim razbojnicima! 

I nadasve, hvala ti Orie što si nakon 16 godina ponovo uspio ujedniti sve hrvatske građane. Nakon ove današnje sramotne političke presude svi ponovo dišemo kao jedan, a kada smo takvi onda smo moćni! Jako moćni!  

autor: Mladen Malik